De grote zaal / concertzaal

De grote zaal / concertzaal

De grote zaal, die aan 750 mensen een gerieflijke zitplaats kan bieden, is de trots van Trinitas! Deze zaal is uitermate geschikt voor concerten, gala’s, congressen, bedrijfsbijeenkomsten, maar ook voor een bruiloft of uitvaart biedt de zaal voldoende mogelijkheden.

De zaal staat in standaard in theateropstelling maar andere opstellingen zijn ook mogelijk.

Op het grote, verhoogde podium zijn sprekers en artiesten uitstekend zichtbaar. Wij beschikken over podiumelementen waarmee een koor nog beter zichtbaar is voor het publiek.

Niet alleen de akoestiek is uitzonderlijk, maar ook de professionele geluidsapparatuur. De vele microfoons (waarvan een aantal draadloos) bieden talloze mogelijkheden voor bijvoorbeeld sprekers en koren. Ook muziekinstrumenten kunnen moeiteloos ingeplugd worden. Er is krachtstroom (max. 64 Amp.) voor handen.
Daarnaast heeft u de beschikking over een professionele beamer die zowel bediend kan worden vanaf het podium als vanuit de regiekamer.

In de zaal zijn meerdere camera’s aanwezig, hiermee kunnen wij opnames van uw evenement maken. Trinitas biedt zonodig professionele ondersteuning bij het gebruik van audiovisuele middelen.

WiFi is aanwezig.

Geschikt voor mindervaliden. Het podium is tevens bereikbaar met een lift.

contact opnemen

 

 

Andere zaalmogelijkheden van Trinitas:

Lounge de Passage

De Passage is de sfeervolle entree en lounge van Trinitas. Ze is zeer geschikt

Grand Café ‘de Uithof’

Het sfeervolle Grand Café ‘de Uithof’ is een ideale gelegenheid voor recepties en

Variabele zaalruimte (zaal 6)

Het maakt niet uit of u met 10 of 60 mensen bent: de

Multifunctionele zaalruimtes

Trinitas beschikt ook over 3 zaalruimtes (zaal 2, 3 en 8) die in